Våre containerbiler
kjører i Ålesund, Giske & Langevåg


Scania 320 toakslet bil

Scania 320 toakslet bil med Laxo liftdumper. Denne kan frakte to liftcontainere samtidig, men er allikevel smidig og lettmanøvrert. Bilen har ryggekamera og annet sikkerhetsutstyr.

Bestill her

Scania krokbil

 Scania krokbil med 20 tonns Joab krokløft. Denne bilen er beregnet på kjøring i nærområdet, men kan også ta lengre turer da den er utstyrt med hengerfeste. Bilen er utstyrt med ryggekamera for økt sikkerhet.

Bestill her

MAN TGM 15.250

Vår helt nye containerbil, som er en MAN TGM 15.250 med JOAB 8 tonns lift. Denne bilen er meget smidig og skal komme til på trange steder. Bilen kan transportere containere helt opp til 15 m3. Bilen egner seg også perfekt til transport av små maskiner og gaffeltrucker.

Bestill her

MAN TGS 18.360

Vår nyeste "fjellgeit" levert av Autolast Møre AS.

Bilen er en MAN TGS 18.360 med firehjulstrekk og skal komme seg fram der det trengs.Bilen har et LAXO liftpåbygg som kan ta to små containere samtidig.

Bestill her

Scania 4-akslet krokbil

4-akslet Scania med  22 tonns Palfinger krokløft. Denne bilen er bygd for å ta de tyngste oppdragene, samtidig som den er smidig i bygatene. Her er tenkt sikkerhet og funksjonalitet i alle ledd.

Bestill her

Scania T124 GB 6X2

2001 mod. Scania T124 GB 6X2 med Joab 18 tonns vikarmsløft. Denne bilen er nå nyrenovert både mekanisk og kosmetisk, og fremstår som ny. Bilen er nå klar for nye oppdrag.

Bestill her
Hjemmeside opprettet av